Naš tim

Pozivamo Vas da dođete kod nas i uverite se da je naš osnovni kvalitet stručnost i neposredan odnos prema Vama i Vašem detetu.

Spec. dr med. Sanja Stanković
specijalista pedijatrije i subspecijalista neonatologije

Doktorka Sanja Stanković svoju stručnu afirmaciju sticala je u oblasti neonatologije i ultrazvučne dijagnostike. Dvadesetogodišnjim radom sa decom na svim nivoima zdravstvene zaštite dece (dečjem dispanzeru, dečjem odeljenju i klinici GAK Narodni front) daje garanciju Vašem izboru lekara za osmeh Vašeg deteta. Član je Srpskog lekarskog društva, autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima.

Potpis

Spec. dr med. Jasmina Jocić Stojanović
specijalista pedijatrije i subspecijalista pulmologije

Doktorka Jasmina Jocić Stojanović posebna interesovanja ima u domenu dečje astme, respiratornih i alergijskih bolesti kod dece. Član je Srpskog lekarskog društva, autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima. Od 2007. godine stalno zaposlena u KBC “Dr Dragiša Mišović-Dedinje“, na trenutnoj poziciji- načelnik Odeljenja za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.


Spec. dr med. Rade Jagodić
specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalista dečje reahabilitacije

Medicinski fakultet, specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalizaciju iz dečje rehabilitacije završio u Beogradu. Zaposlen od 2003 u KBC ”Dr Dragiša Mišović”Dedinje kao specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Od 1994 radio u sportu kao lekar sa decom (fudbal–sportske povrede – sve selekcije FKRadnički; FKRad; FKČukarički i mlađe selekcije (deca do 18 godina) u Fudbalskom savezu Srbije. Od 2007-2017 godine načelnik Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC “DrDragiša Mišović“ Dedinje. U našoj ordinaciji možete izvršiti pregled,dijagnostikovanje i predlog terapije za riziko bebe (hipertonus,hipotonus), kao i kod deformiteta vrata, grudnog koša, kičmenog stuba, stopala kod dece i savetovanje roditelja. Takođe, pregled, dijagnostika, predlog terapije, savetovanje dece i roditelja kod sportskih povreda je deo naše ponude.

meda4

Ako želite da Vašem detetu poseta lekaru ostane u lepom sećanju, ako želite da Vašem detetu i Vama bude pružena puna pažnja, mi smo prava adresa za Vas

December 2020
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Copyright by Ordinacija Dečji svet. All rights reserved.