Naš tim

Pozivamo Vas da dođete kod nas i uverite se da je naš osnovni kvalitet stručnost i neposredan odnos prema Vama i Vašem detetu.

Spec. dr med. Sanja Stanković
specijalista pedijatrije i subspecijalista neonatologije

Doktorka Sanja Stanković specijalizaciju i subspecijalizaciju završila je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Stručnu afirmaciju sticala je u oblasti neonatologije i ultrazvučne dijagnostike. Dvadesetogodišnjim radom sa decom na svim nivoima zdravstvene zaštite dece (dečjem dispanzeru, dečjem odeljenju i klinici GAK Narodni front) daje garanciju Vašem izboru lekara za osmeh Vašeg deteta. Član je Srpskog lekarskog društva, autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima.

Potpis

Spec. dr med. Jasmina Jocić Stojanović
specijalista pedijatrije i subspecijalista pulmologije

Doktorka Jasmina Jocić Stojanović posebna interesovanja ima u domenu dečje astme, respiratornih i alergijskih bolesti kod dece. Član je Srpskog lekarskog društva, autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima. Od 2007. godine stalno zaposlena u KBC “Dr Dragiša Mišović-Dedinje“, na trenutnoj poziciji- načelnik Odeljenja za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.


Spec. dr med. Rade Jagodić
specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalista dečje reahabilitacije

Medicinski fakultet, specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalizaciju iz dečje rehabilitacije završio u Beogradu. Zaposlen od 2003. u KBC ”Dr Dragiša Mišović”Dedinje kao specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Od 1994. radio u sportu kao lekar sa decom (fudbal–sportske povrede – sve selekcije FKRadnički; FKRad; FKČukarički i mlađe selekcije (deca do 18 godina) u Fudbalskom savezu Srbije. Od 2007. do2017. godine načelnik Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC “DrDragiša Mišović“ Dedinje. U našoj ordinaciji možete izvršiti pregled,dijagnostikovanje i predlog terapije za riziko bebe (hipertonus,hipotonus), kao i kod deformiteta vrata, grudnog koša, kičmenog stuba, stopala kod dece i savetovanje roditelja. Takođe, pregled, dijagnostika, predlog terapije, savetovanje dece i roditelja kod sportskih povreda je deo naše ponude.


Prim. dr sci. med. Predrag Ilić
specijalista dečje hirurgije i urologije

Spec. dr med. Igor Šešlija
specijalista dečje ortopedije sa traumatologijom

Spec. dr med. Ninoslav Begović
specijalista dečje hirurgije (ortopedije)

Spec. dr med. Bojan Perišić
specijalista otorinolaringologije

Dipl. psiholog Ana Busarac
dečji psiholog-psihoterapeut

Dipl. logoped Smilja Vukotić

Dipl. logoped Verica Kostić

meda4

Ako želite da Vašem detetu poseta lekaru ostane u lepom sećanju, ako želite da Vašem detetu i Vama bude pružena puna pažnja, mi smo prava adresa za Vas

March 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Copyright by Ordinacija Dečji svet. All rights reserved.