Naš tim

Pozivamo Vas da dođete kod nas i uverite se da je naš osnovni kvalitet stručnost i neposredan odnos prema Vama i Vašem detetu.

Spec. dr med. Sanja Stanković
specijalista pedijatrije i subspecijalista neonatologije

Doktorka Sanja Stanković specijalizaciju i subspecijalizaciju završila je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Stručnu afirmaciju sticala je u oblasti neonatologije i ultrazvučne dijagnostike. Dvadesetogodišnjim radom sa decom na svim nivoima zdravstvene zaštite dece (dečjem dispanzeru, dečjem odeljenju i klinici GAK Narodni front) daje garanciju Vašem izboru lekara za osmeh Vašeg deteta. Član je Srpskog lekarskog društva, autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima.

Potpis

Spec. dr med. Jasmina Jocić Stojanović
specijalista pedijatrije i subspecijalista pulmologije

Doktorka Jasmina Jocić Stojanović posebna interesovanja ima u domenu dečje astme, respiratornih i alergijskih bolesti kod dece. Član je Srpskog lekarskog društva, autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima. Od 2007. do 2021.godine zaposlena u KBC “Dr Dragiša Mišović-Dedinje“, kao načelnik Odeljenja za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja. Od juna 2021. stalni član našeg tima.


Spec. dr med. Rade Jagodić
specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalista dečje reahabilitacije

Medicinski fakultet, specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalizaciju iz dečje rehabilitacije završio u Beogradu. Zaposlen od 2003. u KBC ”Dr Dragiša Mišović”Dedinje kao specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Od 1994. radio u sportu kao lekar sa decom (fudbal–sportske povrede – sve selekcije FKRadnički; FKRad; FKČukarički i mlađe selekcije (deca do 18 godina) u Fudbalskom savezu Srbije. Od 2007. do2017. godine načelnik Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KBC “DrDragiša Mišović“ Dedinje. U našoj ordinaciji možete izvršiti pregled,dijagnostikovanje i predlog terapije za riziko bebe (hipertonus,hipotonus), kao i kod deformiteta vrata, grudnog koša, kičmenog stuba, stopala kod dece i savetovanje roditelja. Takođe, pregled, dijagnostika, predlog terapije, savetovanje dece i roditelja kod sportskih povreda je deo naše ponude.

Dipl. logoped (Msc) Violeta Pravdica
Govorno-jezička patologija

Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju završila u Beogradu. Od 1998. godine zaposlena u Domu zdravlja Voždovac kao logoped. Nakon osnovnih studija pohađala mnogobrojne stručne skupove i seminare kontinuirano se edukujući u struci. U našoj ordinaciji možemo Vam ponuditi prvi pregled logopeda, logopedsko testiranje i dijagnostiku, kontrolni logopedski pregled, logopedski tretman (trajanje 45 minuta) i logopedsku patronažu. Takođe, izdajemo logopedske potvrde za upis u prvi razred obrazovnog sistema (trijažno testiranje).

Prof. dr sci. med. Zorica Živković
pedijatar-pulmolog i alergolog

Prim. dr sci. med. Predrag Ilić
specijalista dečje hirurgije i specijalista urologije

Spec. dr med. Ninoslav Begović
specijalista dečje hirurgije (ortopedije)

Spec. dr med. Bojan Perišić
specijalista otorinolaringologije

Dipl. psiholog Ana Busarac
dečji psiholog-psihoterapeut

meda4

Ako želite da Vašem detetu poseta lekaru ostane u lepom sećanju, ako želite da Vašem detetu i Vama bude pružena puna pažnja, mi smo prava adresa za Vas

May 2022
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Copyright by Ordinacija Dečji svet. All rights reserved.